Hem

Nyhet!! Besök gärna vår blogg: http://confettibloggen.korenconfetti.se/

Copyright © All Rights Reserved

Kören Confetti är en ung damkör i Sundsvall, i åldrarna 20-40 år (+/- några år), som startades hösten 1996. Från början bestod kören av ca 15 stycken medlemmar men har under åren vuxit till en kör på runt 35-40 medlemmar.


Vi har en blandad, bred repertoar med allt från folkmusik till klassiska verk, visor, sakrala stycken och populärmusik.


Stående inslag under sångåret är Caprice på vårkanten och Julton som sprider stämning inför högtiden i december. Båda arrangemangen genomförs tillsammans med Sundsvalls Kammarkör och KFUM-kören, och är en tradition i Sundsvall sedan flera decennium tillbaka.


Övriga framträdanden vi gör är egna konserter och mindre turnéer såväl i Sverige som utomlands. Vi har bland annat haft konsert i Ockelbo, Gävle, Uppsala, Sollefteå, Spanien  och Portugal. 2012 fick vi delta i minneshögtiden kring Raoul Wallenberg där vi sjöng för delar av regeringen samt HKH Kronprinsessan Victoria.         


Vi tar gärna på oss både stora och små uppdrag med liv och lust.

 


Kjell Lönnå


Kjell Lönnå har lett kören Confetti sedan hösten 2006.  Han är en av Sveriges ledande körprofiler. Förutom kören Confetti leder han även Sundsvalls Kammarkör och KFUM-kören. Han arbetar även bland annat med radio- och TV-produktion, håller workshops och föreläser.


Kjell har under hösten 2013 utgivit en memoarbok "Sången är min". Är du intresserad av att köpa den kan du göra det på www.bokus.com.   

 

 

Kontakt:


Vill du söka till kören?

Maila till:

charlottecardegren@hotmail.com


För andra frågor, maila:

styrelsen@korenconfetti.se